[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ] Σχετικά με το ανέβασμα αρχείων (18/4/2012)

Ανακοινώσεις από τους διαχειριστές

Συντονιστής: Πάνος Καπετανίδης

[ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ] Σχετικά με το ανέβασμα αρχείων (18/4/2012)

Δημοσίευσηαπό admin την 26 Φεβ 2011, 00:17

Στο φόρουμ μπορείτε να επισυνάψετε στις δημοσιεύσεις σας αρχεία ήχου ή βίντεο.

Για μεγάλα αρχεία (συνολικού μεγέθους πάνω από 1MB) συνιστάται ο παρακάτω τρόπος για εξοικονόμηση πόρων του συστήματος στο οποίο λειτουργεί το φόρουμ.

Χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο αποθήκευσης και διαμοιρασμού αρχείων όπως:

http://www.mediafire.com
http://www.rapidshare.com
http://www.4shared.com
κτλ.

Σε ορισμένους όπως τον mediafire και τον rapidshare χρειάζεται πρώτα να φτιάξετε έναν λογαριασμό (δωρεάν) και να τον χρησιμοποιείτε κάθε φορά που ανεβάζετε κάποιο αρχείο.

www.mediafire.com

  - Για να φτιάξετε νέο λογαριασμό πηγαίνετε στην αρχική σελίδα (http://www.mediafire.com) και πατάτε "Sign Up" (αν έχετε ήδη λογαριασμό και θέλετε να συνδεθείτε πατάτε στο "Or login to your account." ακριβώς κάτω από το "Sign Up")
  - Στην επόμενη σελίδα πατάτε στο πράσινο κουμπί "Try It"
  - Βάζετε στοιχεία για τον λογαριασμό σας (όχι απαραίτητα πραγματικό όνομα/επίθετο/e-mail). Στο password βάζετε κάτι που να θυμάστε για να το χρησιμοποιείτε κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
  - Κλείστε το μήνυμα "Welcome to your new My Files page" πατώντας το "Cancel".
  - Έχοντας μπει στον λογαριασμό σας πρέπει να βλέπετε ένα ορθογώνιο που γράφει "Drag and drop files anywhere on the page.". Έχοντας ανοιχτό τον φάκελο που περιέχει τα αρχεία που θέλετε να ανεβάσετε από το pc σας στο mediafire, κάνετε "drag" (κλίκ με το ποντίκι στο αρχείο που θέλετε, και στη συνέχεια το "σύρετε" και το πετάτε μέσα στη σελίδα αυτή.
  - Πατάτε στο "Upload" στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας για να δείτε την κατάσταση του upload σας. Αν γράφει "Queued" σημαίνει ότι είναι σε αναμονή για ανέβασμα.
  - Αν το upload δεν ξεκινάει και παραμένει μονίμως στην κατάσταση "Queued" δοκιμάστε να ανεβάσετε το αρχείο χρησιμοποιώντας διαφορετικό web-browser (π.χ. Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer).
  - Περιμένετε μέχρι να τελειώσει το ανέβασμα (upload) του αρχείου.
  - Στο τέλος θα εμφανιστεί το μήνυμα "Upload complete", από κάτω εμφανίζεται το όνομα του αρχείου και το μέγεθός του.
  - Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα κουμπί "Copy All Links", κάνετε κλικ επάνω του και έτσι αντιγράφετε τις διευθύνσεις των συνδέσμων για τα αρχεία που ανεβάσατε.
  - Έρχεστε στο forum και κάνετε δεξί κλικ και "Επικόλληση" (Paste) για να εισάγετε τους συνδέσμους των αρχείων στη δημοσίευσή σας.

Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα "Προσθήκης Συνημμένου" απ'ευθείας στον πίνακα συζητήσεων ΜΟΝΟ σε περίπτωση που ΔΕΝ μπορέσετε μέσω κάποιου εναλλακτικού ιστοτόπου όπως το http://www.mediafire.com

Σε περίπτωση πολλαπλών αρχείων μπορείτε να συμπιέσετε τα επιμέρους αρχεία ήχου ή βίντεο σε ένα ενιαίο αρχείο .zip (http://www.winzip.com)

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με το ανέβασμα αρχείων μπορείτε να το συζητήσετε σε αυτό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
admin
Διαχειριστής
 
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 30 Ιαν 2011, 02:05

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις - Announcements

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron